غلامرضا مصباحیمقدم در گفتگو با «سراج24» با بیان اینکه دولت بر اساس خط فقر باید کمکهای خود را به مردم ارائه کند، گفت: کمکهای لازم و کافی با عنوان سبد کالا به اقشار نیازمند دولت را مبری از پرداخت یارانه خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه احتمال دارد قمیتهای حاملهای انرژی تا شهریور سال 93 افزایش نیابد، افزود: با توجه به مخالفت نمایندگان مجلس با قانون هدفمندی یارانه ها که دولت بصورت لایحه یک تبصرهای به مجلس ارائه کرده است پیش بینی من این است که امکان ندارد دولت بتواند لایحه قانون هدفمندی یارانه ها را تا خرداد تحویل مجلس دهد به فرض آن هم این لایحه را بدهد اما رسیدگی کردن به سرعت آن در مجلس روشن نمی باشد چراکه پروسه رسیدگی زمان بر است احتمال می دهم تا شش ماهه اول سال آینده قیمت حامل های انرژی افزایش نیابد.
وی ادامه داد: من معتقدم برای ارائه هرگونه کالا یا خدماتی به مردم در راستای اجرای قانون هدفمندی یارانه ها می بایست خط فقردر شهر یا روستا تعریف و بر مبنای خط فقر کمک های خود را هدفمند کند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه تشریح کرد: دولت در راستای اجرای قانون هدفمندی یارانه می بایست بر مبنای خط فقر حرکت کند.
وی ادامه داد: دولت می بایست سبد کالا را به بخشی از کارمندان دولت و کسانی که تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و از نظر درآمد زیر خط فقر درآمد دارند و کسانی که تحت پوشش تامین اجتماعی نیستند ولی قابل شناسی می باشند و خانواده تحت پوشش حمایتی بهزیستی و کمیته امداد بدهد.
مصباحی مقدم گفت: اگر دولت بخواهد سبد کالای حمایت خود را به اقشار و دهک های نیازمند بدهد دیگر نیازی به پرداخت یارانه به مردم در راستای اجرای قانون هدفمندی نمی باشد.
وی در خاتمه اذعان داشت: دولت باید سبد کافی برای تغذیه مردم را در اختیار آنها قرار دهد چرا که یارانه نقدی که برای اجرای هدفمندی یارانه ها به مردم پرداخت می شود صرف هزینه برای معیشت و بهداشت و سلامت خانوار نمی شود لذا این گونه کمک ها به مردم می تواند اطمینان خاطری را برای مردم بوجود آورد که مستقیما به سلامت مردم و تقویت بنیه جسمانی آنها کمک خواهد کرد و زمینه بیماری ها و ضعف ها و مشکلات خانوادهها را کاهش می دهد.



